Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Aansprakelijkheidsverzekering

Met de aansprakelijkheidsverzekering bent u verzekerd voor de schade waarvoor u wettelijk aansprakelijkheid bent, ook voor uw huisdier. Dit is voor zowel de materiële als de eventuele letselschade. Afhankelijk van uw gezinssituatie en eventuele kinderen kunt u bij het afsluiten kiezen een passende dekking. 

Aansprakelijksverzekering voor huiseigenaren

Uw eigen woning en eventuele recreatiewoning, zolang deze niet verhuurd worden, vallen standaard onder uw particuliere aansprakelijkheidsverzekering. Indien u daarnaast nog een andere (recreatie)woning(en) heeft, al dan niet verhuurd, is de aansprakelijkheidssituatie geheel anders. Deze woningen zijn namelijk niet verzekerd via een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren. Voor deze woningen heeft u een aparte aansprakelijkheidsverzekering nodig voor huiseigenaren.

Bij schade kunt u denken aan de gevolgen van schade aan derden door bijvoorbeeld vallende dakpannen, schoorstenen of omvallende bomen in de tuin

Meer weten?

Een aansprakelijkheidsverzekering beschermt dus uw vermogen bij schade, u bent hiervoor wereldwijd verzekerd. Neem contact met ons op voor meer informatie en een passend advies. Dit kan via het contacformulier of bel ons gewoon even op 0342 - 42 00 46.