Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Meer keuzes

Bescherm uw Activa

Activa is een term uit de economie, waarmee alle bezittingen van een bedrijf of onderneming worden bedoeld. En uw bezittingen lopen risico’s zoals brand of diefstal. Met verschillende verzekeringen kunnen deze financiële risico’s zoveel mogelijk voor u worden beperkt, zodat u zonder zorgen onderneemt.

Inventaris-/Goederenverzekering

De Inventaris-/Goederenverzekering is van essentieel belang voor eigenaren van bedrijven. Brand of storm kunnen grote gevolgen hebben voor de continuïteit van uw onderneming. Niet alleen de inrichting van uw bedrijf kan verloren gaan maar ook uw goederenvoorraad. Gelukkig kunt u het financiële risico hiervan onderbrengen in een Inventaris-/Goederenverzekering.  

Machinebreukverzekering

Er hoeft maar weinig te gebeuren om in een bedrijf een machine of zelfs een hele productielijn stil te leggen. Soms kunt u er zelfs helemaal niks aan doen, dan gaat er zomaar vanzelf iets stuk. Voor dit soort gebeurtenissen is de Machinebreukverzekering bedoeld. 

Behalve de dekking van het materieel worden ook de kosten voor de wedersamenstelling van de gegevens vergoed als de informatiedragers beschadigd of vernietigd zijn.  

Elektronica- en computerverzekering

Computers en elektronica spelen een steeds belangrijkere rol in bedrijfsprocessen. Schade aan deze apparatuur kan veel kosten met zich meebrengen. Met onze computer-/elektronicaverzekering kunt u uw computers en elektronica, zoals telefooninstallaties, fax- en kopieerapparaten, beveiligingsapparatuur en dergelijke, in één keer verzekeren tegen schade door oorzaken van buitenaf. Zelfs schade door (stroom)storing en het niet goed functioneren van de computerapparatuur kunt u meeverzekeren.

U kunt kiezen voor een standaarddekking of een dekking, die volledig voor u op maat wordt samengesteld. 

De ruime basisdekking van de computerverzekering kan worden uitgebreid met aanvullende dekkingen voor bedrijfsschade (financiële schade als gevolg van de materiële schade aan de computers), extra kosten door het tijdelijk overschakelen op vervangende apparatuur, of het repareren van schade aan bestanden. 

Huurdersbelangverzekering

Het huurdersbelang betreft de door u gemaakte kosten ter verbetering of aanpassing van het gehuurde gebouw of ruimten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan nieuw verwarmingsinstallatie, airco, plafonds, tussenwanden of een kitchenette. Deze verzekering dekt materiële schade als gevolg van een gedekte gebeurtenis.  

Landmaterieelverzekering

Deze verzekering dekt schade die veroorzaakt is met of aan het landmaterieel. Bij land- en werkmaterieel kunt u denken aan traktors, heftrucks, graafmachines, mobiele kranen, hoogwerkers en aannemersmateriaal. Qua dekking heeft u de keuze van het aansprakelijkheidsrisico tot een zeer uitgebreide cascodekking.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het beschermen van uw activa? Maak dan een afspraak met Jenzen! Neem contact met ons op via het contacformulier of bel ons gewoon even op 0342 - 42 00 46.