Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Auto, bestel- of vrachtautoverzekering voor ondernemers

Als ondernemer bent u vaak afhankelijk van zakelijk vervoer. Dat kan natuurlijk voor uzelf als u uw klanten bezoekt of uw personeel die gebruik maakt van de auto’s die door uw bedrijf zijn aangeschaft. En deze wilt u natuurlijk zo passend mogelijk verzekerd hebben.

Zakelijke personenautoverzekering

Een WA verzekering is verplicht. Daarmee zijn aan anderen toegebrachte schades gedekt. Maar hoe zit het met de schade aan uw bedrijfsauto? En als er geen tegenpartij is? Een aanvullende beperkt casco verzekering dekt brand, diefstal en ruitschade. Speciaal voor nieuwe, jonge en gefinancierde auto’s is er de WA + Casco verzekering, ook wel de allriskverzekering genoemd. Een dergelijke verzekering dekt schade zo volledig mogelijk af. Schade toegebracht aan anderen en schade aan uw eigen auto. Brand, diefstal en ruitschade maar ook aanrijding- en vandalismeschade. 

Bestel- en vrachtautoverzekering

Net als bij een personenautoverzekering heeft u de mogelijkheid om een bestelbus of vrachtwagen op verschillende manieren te verzekeren;

  • WA (wettelijk verplicht)
  • WA+ beperkt casco; waarbij glasschade, diefstal en inbraak aan uw bestelauto verzekerd zijn
  • WA+ casco; hierbij is zijn ook de overige schades verzekerd 

Natuurlijk is het ook mogelijk om aanvullend de inzittenden en de rechtsbijstand te verzekeren. Uw goederen en materialen kunt u verzekeren met een eigen vervoersverzekering. Vervoert u in opdracht dan kunt u de goederen verzekeren met een vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering en goederentransportverzekering. 

Wagenparkverzekering

Wanneer uw onderneming meer dan tien auto’s en/of bestelauto’s heeft, dan is het mogelijk om een wagenparkverzekering af te sluiten. Door de volume van uw wagenpark kunt u uw auto’s op deze manier verzekeren voor zeer scherpe premies.

Meer weten? 

Wilt u meer informatie of een op maat gemaakt advies? Laat het ons weten! Neem contact met ons op via het contacformulier of bel ons gewoon even op 0342 - 42 00 46.