Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Collectieve zorgverzekering voor werknemers

Als werkgever kunt u op twee manieren en bij diverse zorgverzekeraars voor uw werknemers een collectieve ziektekostenverzekering via Jenzen aanbieden.

Eigen collectieve zorgverzekering

In de eerste plaats kunt u als bedrijf een eigen collectieve regeling afsluiten in samenwerking met de gekozen zorgverzekeraar. Hiermee kunt u uw werknemers een uitstekende aanbieding doen als secundaire arbeidsvoorwaarde. Het aantal deelnemers die van deze verzekering gebruik wil maken is bepalend voor de hoogte van de premie.

Individuele collectieve zorgverzekering

Daarnaast kent Jenzen ook de mogelijkheid om uw werknemers individueel te begeleiden met een eigen collectieve zorgverzekering, welke buiten de administratie van de werkgever blijft. Wel zo fijn in deze voor werkgevers administratief hectische tijden en toch een goede secundaire arbeidsvoorwaarde. Veel werkgevers geven hier heden ten dagen hun voorkeur aan.

Korting voor iedereen

Overigens is de korting op de ziektekostenverzekering is niet alleen van toepassing voor de werknemer zelf, maar voor alle gezinsleden. Dat maakt het natuurlijk nog aantrekkelijker. Algemene informatie over de ziektekostenverzekering, vindt u hier.

Meer weten?

Neemt u vooral contact met ons op over de mogelijkheden voor een collectieve ziektekostenverzekering voor uw personeel. Gebruik hiervoor het contacformulier of bel ons gewoon even op 0342 - 42 00 46.