Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Evenementenverzekering

Bij het organiseren van een festiviteit, zoals een sportwedstrijd, de 80-jarige verjaardag van oma of gewoon een groot feest, heeft u altijd te maken met aanzienlijke financiële risico's.

Als u het feest op het laatste moment moet afzeggen omdat bijvoorbeeld de hoofdrolspeler ziek is, kan dat een behoorlijke financiële strop zijn. En heeft u er wel eens bij stilgestaan dat u als organisator aansprakelijk gesteld kunt worden voor een ernstig persoonlijk ongeval? De evenementenverzekering biedt uitkomst. 

Bruiloft

De meest voorkomende vorm van een evenementenverzekering is de bruiloftverzekering. U neemt hiermee het zekere voor het onzekere als het om de financiele risico’s gaat.

Veel kosten die het gevolg zijn van uitstel, afgelasting of onderbreking worden vergoed door de bruiloftverzekering. Zelfs de huwelijkscadeaus zijn op de dag zelf en de dag na de bruiloft verzekerd tegen beschadiging met de bruiloftverzekering. De premie van de verzekering bedraagt slechts een fractie van de totale uitgaven voor het feest.

Meer weten?

Het hebben van de bruiloftverzekering is eigenlijk een onmisbare voorziening op elke bruiloft. Informeer daarom bij Jenzen naar uw mogelijkheden, ook voor een evenementenverzekering. Neem contact met ons op via het contacformulier of bel ons gewoon even op 0342 - 42 00 46.