Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Onzekerheden met het ondernemen kunt u niet tegenhouden, maar natuurlijk treft u hiervoor wel zoveel mogelijk maatregelen. Zo beveiligt u uw bedrijfsgebouw en probeert u uw (toekomstige) klanten en leveranciers zoveel mogelijk op hun waarde in te schatten. Maar wat gebeurt er als uw klant of afnemer bijvoorbeeld niet meer betaalt? 

Kredietverzekering

Om kansen te benutten en onzekerheden te beperken hebt u informatie nodig over uw huidige en toekomstige afnemers. U wilt naast groei van uw bedrijf ook de toekomst van uw bedrijf veiligstellen.

Kredietwaardigheid beoordelen
Een kredietverzekeraar bezit een uitstekende kennis op het gebied van de kredietwaardigheid van uw afnemers. Dankzij een wereldwijd netwerk kan zij u van relevante informatie voorzien. Daarnaast neemt zij het incassotraject uit uw handen bij een niet-betalende klant. Betaalt deze uiteindelijk niet, dan is de transactie verzekerd.

Incassodekking
Uw commerciële relatie met uw klant is belangrijk, maar een niet-betalende klant kunt u zich niet permitteren. Voor afnemers die zonder enig inhoudelijk verweer niet aan u betalen, kunt u juridische- en incassobijstand ontvangen. Hiermee beperkt u het financiële risico van wanbetaling.

Transactiedekking
Bij een groot project of een grote klant waarbij de risico's groter zij dan normaal, kan een transactieverzekering uitkomst bieden. Een transactiedekking kunt u binnen de kredietverzekering sluiten.

U kunt één transactie of alle omzet op één afnemer tot 90 procent verzekeren. Met een transactieverzekering kunt u eventueel het fabricagerisico meeverzekeren. Dit betekent dat vóór het uitleveren van de goederen of het opleveren van een project, de gemaakte kosten in de verzekering worden opgenomen. Zo kunt u met een gerust hart uw omzet vergroten en zakendoen met nieuwe klanten. 

Vandalismeverzekering

Moedwillige vernieling komt vaak of misschien wel steeds vaker voor. Vervelend is het als het u overkomt, nog vervelender is het als u zelf voor deze kosten moet opdraaien. Het afsluiten van een Vandalismeverzekering kan uitkomst bieden.

De Vandalismeverzekering biedt dekking wanneer u geconfronteerd wordt met vernieling aan uw gebouw en/of goederen in uw bedrijf, zonder dat er sprake is van inbraak of diefstal. Daarnaast biedt deze verzekering dekking ten aanzien van onder meer rellen, opstootjes en sabotage. 

Fraudeverzekering/kasgeldverzekering

Deze verzekering dekt het verlies van geld en geldswaardige papieren als gevolg van brand, gewelddadige beroving en afpersing tijdens vervoer of tijdens verblijf in het in de polis omschreven gebouw, diefstal na braak aan het gebouw of vanuit de woning van verzekeringnemer, bedrijfsleider of filiaalhouder. 

Ook is diefstal uit de nachtkluis van een bank gedekt en het accepteren van vals geld en fraude door personeelsleden. Bij deze verzekering worden in de regel aanvullende preventie-eisen gesteld, zoals het periodiek afstorten in een kluis.  

Compagnonsverzekering

Veel ondernemingen zijn voor de voortzetting en bestaan sterk afhankelijk van één of meerdere zakelijke partners. Het overlijden van zo'n compagnon kan het voortbestaan van uw bedrijf in gevaar brengen. De erfgenamen hebben ook recht op eigendommen van een overleden compagnon, ook in zijn deel van de onderneming. Om de erfgenamen uit te kunnen kopen of gewoon voor voldoende financiële armslag, sluit men daarom een Compagnonsverzekering op elkaars leven. Bij overlijden van één van de vennoten keert de verzekering een bedrag ineens uit aan de ander.

Voordelen:

  • Bij overlijden van uw compagnon heeft u geen last van derden
  • De toekomst van uw bedrijf is gegarandeerd
  • Geen successierechten, wanneer men premie voor elkaar betaalt

Meer weten?

Wilt u een offerte of meer informatie over één of meerdere van de hierboven genoemde producten, neem dan contact met ons op! Gebruik hiervoor het contacformulier of bel ons gewoon even op 0342 - 42 00 46.