Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0342 - 42 00 46
  • info@jenzen.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Gerard is begonnen met een internationale HBO opleiding en patroonsdiploma, “Beroepsgoederen vervoer over de weg”. Daarna volgde hij vele interne cursussen en managementopleidingen. Hij heeft Assurantie B en Assurantie A, is Assurantiebezorger, Nima A en studeerde af met Bedrijfskunde. De laatste jaren legt hij zich meer toe op mediation- en psychologieopleidingen, hij is tevens MfN Registermediator.

Vanaf 1981 zit Gerard in de branche en is gepokt en gemazeld in het verzekeringsvak. Na enkele jaren adviseur en managementfuncties bij SNS Reaal, volgde Arag Rechtsbijstand. In 1996 is Gerard zelfstandig ondernemer geworden. Gerard is eigenaar van Jenzen en verantwoordelijk voor de algehele gang van zaken. Hij houdt zich daarnaast voornamelijk bezig met de zakelijke relaties.


Gerard is een echte ondernemer en niet bang voor een uitdaging, hij is er meestal met meerdere tegelijk bezig. Juist in deze tijd een goede eigenschap. Momenteel heeft Gerard zijn passie gevonden en begeleid als mediator mensen in (echt)scheidingssituaties. Net als vele ondernemers, droomt Gerard om ooit eens te stoppen met werken. Om daar alvast op vooruit te lopen, heeft hij een oude truck gekocht die omgebouwd gaat worden tot expeditiecamper. Je kunt hem dus waarschijnlijk over een aantal jaren ergens in Zuid-Amerika tegenkomen met zijn truck en de honden.