Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Hobby- en sportuitrustingverzekering

Voor wie actief van zijn vrije tijd geniet, met zaken als bijvoorbeeld ski’s, hengels, foto- of videocamera’s en ook muziekinstrumenten, heeft al gauw voor een klein vermogen aan spullen in huis. Zolang dat alles veilig thuis ligt opgeborgen, zijn dergelijke zaken meestal wél verzekerd.

Echter wanneer u deze meeneemt om ze buitenshuis te gebruiken, dan blijkt dat schade niet is verzekerd. Juist daar is het risico van diefstal, verlies of schade het grootst. Deze kostbaarheden kunt u via ons verzekeren. Een hobby- en sportverzekering biedt u hiervoor de perfecte oplossing. 

Verzekering voor huisdieren en paarden

Uw hond, kat of paard is een kostbaar bezit. Vanzelfsprekend verdient uw dier de beste zorg, een ongeluk zit immers in een klein hoekje en ziek worden we allemaal wel eens. Ook voor uw huisdier of paard geldt dit en zal hij of zij misschien behandeld moeten worden door een dierenarts. Een dierenartsnota kan soms flink tegen vallen en is het fijn als deze (deels) vergoed wordt.

Meer weten?

Wat uw hobby of sport ook is, bij Jenzen adviseren wij u graag over een passende verzekering. Ook kunt via ons uw huisdieren verzekeringen tegen ziekte kosten. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Neem contact met ons op via het contacformulier of bel ons gewoon even op 0342 - 42 00 46.