Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Hypotheekadvies

Wij proberen door het inzetten van onze kennis en ervaring om voor u tot de best mogelijke oplossing te komen. Kunnen wij u niet direct helpen? Dan zoeken wij voor u een alternatief. Veel werkzaamheden verrichten wij op een vooraf vastgestelde prijs zodat u precies weet waar u aan toe bent. 

Jenzen werkt al jaren, naar volle tevredenheid, samen met een gespecialiseerde hypotheekspecialist. Hierdoor kan er een breed scala aan hypotheekverstrekkers aangeboden worden en komt de prijs-/ kwaliteitverhouding voor onze klanten op een zo hoog mogelijk niveau.

Hoe werken wij?

Kennismaking en inventarisatie

In dit gesprek maken wij kennis met elkaar. Wij inventariseren uw gegevens, wensen en behoeftes. Na het gesprek ontvangt u van ons een gesprekssamenvatting en een voorstel om de samenwerking te formaliseren.

Opstellen adviesberekeningen

Aan de hand van ons gesprek werken wij een aantal berekeningen voor u uit. Wij laten u zien welke gevolgen uw wensen of keuzes hebben voor uw netto besteedbare inkomen. Zo krijgt u het beste inzicht in wat goed bij u past en kunt u de juiste keuzes maken.

Financieel plan en selectie financiële partijen

Nadat u zeker bent van uw keuzes gaan wij voor u op zoek naar de partijen die het beste invulling kunnen geven aan uw wensen. Bij de selectie spelen prijs, kwaliteit en voorwaarden een belangrijke rol.

Wij bewaken de voortgang en ontzorgen u zoveel mogelijk gedurende het hele traject. Dat betekent dat wij de taxatie voor u regelen, de notaris aansturen en de bankgarantie voor u kunnen laten stellen.

Vastlegging in Financieel Plan

Alle conceptberekeningen worden vastgelegd in uw Persoonlijk Financieel Plan. Dit plan vormt de basis voor het onderhoud van uw financiële situatie. Na de evaluatie van het traject sluiten wij het adviestraject samen met u af.

Financiële woonrust

Voor € 10,00 per maand bewaken wij in een geavanceerd beheersysteem na het passeren uw hypotheekrente en de premie van de overlijdensrisicoverzekering.

Als er mogelijkheden zijn voor verbetering hoort u dat direct van ons. Ook bewaken wij het einde van uw rentevaste periode.

Wij bieden u één keer per drie jaar een evaluatiegesprek, waarin wij kijken waar u staat en opnieuw de risicoanalyse voor u opstellen.

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om ons voor vervolgadvies te betalen wanneer u advies nodig heeft.

Kortom, als u:

  • Binnenkort een (eerste) woning wilt aankopen
  • Uw hypotheek wilt oversluiten
  • Uw relatie/huwelijk niet voortzet 
  • Wilt nadenken over een andere woning

Neem dan direct contact met ons op voor een juist en passend advies. Gebruik hiervoor het contacformulier of bel ons gewoon even op 0342 - 42 00 46.