Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Iedereen heeft een inkomen nodig om te leven. Naast het werven van inkomen heeft u natuurlijk ook bescherming van inkomen nodig. Jenzen biedt u een breed pallet van producten en diensten op dit gebied. Bijvoorbeeld een financiering voor de auto van uw dromen of voor een andere grote uitgave. Advies omtrent uw spaargeld? Of wilt u uw financiële risico beperken als u (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt raakt? Of wilt u zich verzekeren van rechtsbijstand bij een conflict? 

Financieringen

Sommige mensen hoeven er nooit een beroep op te doen, maar bij veel mensen  komt het toch regelmatig voor: voor een grote uitgave staan, en er nog onvoldoende voor gespaard hebben. In die gevallen biedt een krediet in de vorm van een persoonlijke lening of een doorlopend krediet uitkomst.

Lees meer over een financieringen

Sparen

Wilt u uw spaargeld vergroten omdat u binnen een bepaalde periode een (grote) aankoop voor ogen heeft? Bij Jenzen Financiële Diensten kunt u met een doelspaarrekening een plan maken om dit doel te realiseren. Wilt u uw spaargeld liever besteden aan een lijfrentespaarrekening om aanvullend pensioen op te bouwen. Wij kunnen u ook daarmee helpen. Ook internetbanksparen en een beleggersrekening behoren tot onze mogelijkheden.

Lees meer over spaarmogelijkheden

Arbeidsongeschiktheid

Het kan iedereen overkomen: u raakt arbeidsongeschikt. Dat heeft meestal grote gevolgen voor uw inkomen. En dat terwijl u wel uw huur of hypotheek moet blijven betalen. Ook als werknemer kunt u zich hiervoor verzekeren zodat u beschermd bent als u gedeeltelijk, tijdelijk of  langdurig arbeidsongeschikt raakt. 

Lees meer over een arbeidsongeschiktheidsverzekering

Rechtsbijstand

Het aantal rechtszaken neemt helaas toe. Niet alleen in de Verenigde Staten, maar ook in Nederland wordt het "gelijk hebben" bepaald door de bevoegde rechter. De ene keer gaat het om een arbeidsconflict, de andere keer om een verkeersschade. De voorbeelden zijn legio.

Lees meer over een rechtsbijstandsverzekering