Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Alleen WA-dekking verplicht

Standaard is voor iedere motor in Nederland een WA-dekking verplicht. Deze WA-verzekering geeft uitsluitend dekking voor de schade die uw tegenpartij lijdt wanneer u zelf schuldig bent. Voor motoren met een heel lage dagwaarde kan een dergelijke verzekering al voldoende zijn. 

Beperkt casco als aanvulling op de WA-verzekering

Heeft uw motor nog steeds een flinke dagwaarde, dan kunt u uw WA-verzekering uitbreiden tot WA + beperkt casco. Soms ook wel WA-top, WA-extra of WA-plus genoemd. In dat geval verzekert u de dagwaarde van uw motor tegen een flink aantal met name genoemde gebeurtenissen. De belangrijkste daarvan is uiteraard diefstal. Doorgaans geldt bij dit type schades een klein eigen risico. 

Volledig casco, de meest uitgebreide dekking

En voor de nieuwere en/of waardevolle motor bestaat de WA + volledig casco verzekering. Daarin zit de WA-dekking, maar ook de WA + beperkt casco dekking. Dit wordt ook wel all-risk genoemd. Bij all-risks worden beide dekkingen compleet gemaakt door onder andere vandalisme en aanrijdingen te vergoeden, maar het belangrijkste is natuurlijk dat de schade aan de eigen motor door eigen schuld verzekerd is. 

Bijzonderheden

De diverse motorverzekeraars in Nederland hebben bijna allemaal een verschillende manier om hun premie vast te stellen. Indien u naast de motor een auto heeft, dan kunt u deze beide bijna altijd voordeliger bij ons verzekeren. Daanaast zijn er natuurlijk bijzondere objecten als een oldtimer, speciale uitvoering, waarover wij u kunnen adviseren. Uiteraard kijken wij ook naar de aanvullende verzekeringen zoals de kleding, opzittende-, verhaalsbijstandverzekering en pechhulpdekking.

Meer weten?

Bij een motorverzekering gaat het zeker om meer dan alleen de laagste premie. U kunt van ons altijd een gedegen advies verwachten, waarbij we naast een aantrekkelijke premie ook het belang van de dekking niet uit het oog verliezen. Bovendien nemen wij u bij schade het werk uit handen. Neem voor persoonlijk advies contact met ons op via het contacformulier of bel ons gewoon even op 0342 - 42 00 46. Wij zorgen er voor dat u goed verzekerd de weg op kunt.