Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

30-05-2020

Jubileumactie wegens succes verlengt

Afgelopen jaar was voor ons een feestje, het gebeurt immers niet vaak dat je een 15 jarig bestaan mag vieren. Onze jubileumactie, waarmee u een hotelarrangement van ons krijgt bij het aanbrengen van een nieuwe klant, is dan ook zeker voor een groep klanten niet ongemerkt voorbij gegaan. Zij hebben namelijk gebruik kunnen maken van ons jubileumarrangement.

Zo ook onze klanten van het eerste uur, Pieter en Wilma, die een heerlijk weekend hebben kunnen vertoeven in het Veluwe Hotel Stakenberg. Volgens eigen zeggen zijn ze een heel weekend optimaal verwend op één van de mooiste plekjes van Nederland, genieten dus!

Gezien de ontvangst en positieve reacties op deze actie, willen wij u nogmaals de kans geven hier ook gebruik van te maken. Wij verlengen daarom onze actie nog met zes maanden en hebben daarvoor nog 15 arrangementen gereserveerd. Op is in dit geval ook echt op!

Wanneer u in 2020 een nieuwe ‘totaalklant’ aanbrengt, bieden wij u als blijk van waardering dit speciale hotelarrangement voor 2 personen aan bij het Veluwe Hotel Stakenberg. U gaat genieten van twee overnachtingen met uitgebreid ontbijt en op de aankomstdag een heerlijke dagschotel. Het 3-sterren hotel is prachtig gelegen in het hart van de Veluwe, tussen het Leuvenumse Bos en de Elspeter heide.

Het Jenzen-arrangement

Het speciale Jenzen jubileumarrangement in Veluwe Hotel Stakenberg bestaat uit:

  • Aankomst 1e dag vanaf 15.00 uur met een welkomstdrankje
  • Een heerlijke dagschotel met keuze uit vis of vlees
  • Overnachting in onze bruidskamer met bubbelbad
  • 2e dag een uitgebreid Veluws ontbijtbuffet met prosecco
  • Maak deze dag lekker gebruik van de sauna en/of een heerlijke massage, u krijgt € 10,00 korting per persoon op een massage naar keuze
  • Overnachting in onze bruidskamer met bubbelbad
  • 3e dag een uitgebreid Veluws ontbijtbuffet met prosecco
  • Uitchecken om 10.30 uur en de rest van de dag vrij te besteden
  • 1x gratis gebruik van de sauna faciliteiten.
  • € 10 korting per persoon op een driegangen diner uit onze a la carte kaart

Actievoorwaarden

Onze bestaande klanten zijn de beste ambassadeurs van ons bedrijf! Regelmatig brengen zij nieuwe klanten bij ons aan, denk aan familie, vrienden, kennissen, collega’s of buren. Met deze actie willen we onze bestaande klanten voor hun trouw en inzet belonen. Hoe? Breng uiterlijk 30 juni 2020 een nieuwe 'totaalklant'* bij ons aan en als dank ontvangt u een voucher voor het gratis 3-daagse hotelarrangement. U kunt het arrangement uiterlijk tot en met 31 december 2020 reserveren.

* Een totaalklant is een klant met minimaal een uitgebreid serviceabonnement bij Jenzen Financiële Diensten. Let op! Deze jubileumactie geldt alleen voor bestaande klanten die een nieuwe klant aanbrengen. Deze nieuwe klant dient uiteraard wel aan de acceptatiecriteria van verzekeraars en Jenzen te voldoen.

Meer weten of persoonlijk advies?

Gegevens