Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

31-12-2019

Zorgverzekering 2020 via Jenzen

Net als de voorgaande jaren hebben inmiddels alle zorgverzekeraars hun premies voor 2020 bekend gemaakt. De premie zijn over de linie weer verhoogd, dit komt ook omdat de collectieve kortingen verder aan banden zijn gelegd. Een goede reden om dit jaar uw polis kritisch tegen het licht te houden.

Voor het zorgverzekeringsjaar 2020 hebben wij een selectie gemaakt van drie verzekeraars. De Stad Holland en de ONVZ met een vrije keuze zorgverlener en De Amersfoortse met gecontracteerde zorg (naturapolis) voor onze klanten die op zoek zijn naar de scherpste premie en de vrije keuze minder belangrijk vinden.

Service-abonnement retouractie

Wanneer u kiest om u via Jenzen bij Stad Holland of ONVZ Zorgverzekeraar te verzekeren en u heeft een service-abonnement bij Jenzen, dan ontvangt u € 20,- retour per verzekerde boven de 18 jaar. Dit bedrag wordt in april 2020 overgemaakt.

Stad Holland

De basisverzekering met keuzevrijheid, een restitutiepolis, kost bij Stad Holland € 128,50 per maand. Daarnaast verlaagt Stad Holland, net als in 2018 en 2019, het verplichte eigen risico naar € 375,00, in plaats van de wettelijke € 385,00.

Wie zich aanmeldt krijgt geen medische vragen. Iedereen is welkom, ook voor de tandartsdekking die is opgenomen in de meeste aanvullende verzekeringen. Dit alles ook nog eens tegen een zeer aantrekkelijke premie. Er is al een aanvullende verzekering met onder andere fysiotherapie, tandheelkunde en buitenlanddekking voor € 22,50 per maand. Declareren kan met de app, online en per post. Waar u ook voor kiest, uw declaraties worden gemiddeld binnen drie werkdagen uitbetaald.

U kunt er tevens voor kiezen om het verplicht eigen risico van € 375,00 vooraf in tien maandelijkse termijnen te betalen. Op deze manier wordt u niet meer verrast door een hoge rekening voor het eigen risico. Gebruikt u het verplicht eigen risico niet geheel, dan krijgt u het teveel betaalde deel uiteraard teruggestort.

Hebt u interesse, dan kunt u via een webformulier hier de verzekering aanvragen. Wanneer u keuzehulp wenst om uw aanvullende dekking te bepalen, klik dan hier. Als u uw huidige polis wilt vergelijken met Stad Holland, dan vindt u hier een handig overzicht. Wanneer de aanvraag vóór 1 januari plaatsvindt, dan wordt uw huidige ziektekostenverzekering automatisch opgezegd.

ONVZ Zorgverzekeraar

ONVZ is de maatschappij waar het grootste deel van onze klanten voor ziektekosten verzekerd is en nog altijd de kwaliteitsmaatschappij in zorgverzekeringsland. Klikt u hier voor overzicht van de premies en hier voor de vergoedingen voor 2020.

Om een juiste pakketkeuze te maken is het handig om een aantal (aanvullende) dekkingen als speerpunt te kiezen, bijvoorbeeld; fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, tandarts en daar je keuze op te baseren.

Indien u besluit over te stappen naar ONVZ Zorgverzekeraar, dan kunt u de aanvraag hier digitaal via een webformulier doen. Laat het ons wel weten als de zorgverzekering via het webformulier hebt aangevraagd, dan kunnen wij dit voor u volgen. Wanneer de aanvraag vóór 1 januari plaatsvindt, dan wordt uw huidige ziektekostenverzekering automatisch opgezegd.


De Amersfoortse

Bent u juist op zoek naar de scherpste premie op basis van gecontracteerde zorg en een hoog eigen risico? Dan kan de Ruime Keuze basisverzekering van De Amersfoortse wat voor u zijn Met een premie vanaf € 91,37 per maand een heel voordelige keuze. Klik hier om uw premie te kunnen berekenen en de polis aan te vragen.


Tenslotte

Wij garanderen onze relaties de beste zorgverzekering met een uiterst scherpe premie, in combinatie met ons service- en onderhoudsabonnement voor al uw verzekeringen. Mail of bel ons voor wanneer u hulp nodig heeft om uw keuze te bepalen. Wij zijn u graag van dienst!

Meer weten of persoonlijk advies?

Gegevens