Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Soms kan het eigen vermogen van uw bedrijf onder druk komen te staan als u bijvoorbeeld noodzakelijke investeringen moet gaan doen. Daarnaast zult u uw eigen vermogen willen beschermen tegen de financiële risico's die u met uw onderneming kunt lopen. Jenzen Financiële Diensten heeft hier diverse slimme oplossingen voor. 

Financiering

U weet als ondernemer dat het belangrijk is om investeringen te doen voor een efficiëntere bedrijfsvoering. Dit kan echter ook grote gevolgen hebben op uw werkkapitaal. Echter een grote investering hoeft de liquiditeitspositie van uw bedrijf niet in gevaar te brengen. U kunt bedrijfsmiddelen als een auto, computer of machine namelijk ook leasen.

Lees meer over financiering

Bescherming

Als ondernemer loopt u veel financiële risico's waardoor het voortbestaan van uw bedrijf in gevaar kan komen. Denk aan vandalisme aan uw bedrijfspand of goederen, de kredietwaardigheid van uw afnemers, niet-betalende afnemers, fraude of het overlijden van uw compagnon. Wij bieden diverse verzekeringen om u tegen deze risico's te beschermen.

Lees meer over bescherming

Omzetbescherming

Brand, ontploffing, blikseminslag, storm, waterschade of inbraak. Zomaar een paar oorzaken waardoor uw bedrijf stil kan komen te liggen. In de tussentijd draait u geen omzet, maar lopen de vaste lasten wel gewoon door. Wij bieden een aantal verzekeringsoplossingen zodat de continuïteit van uw bedrijf gewaarborgd blijft.

Lees meer over omzetbescherming