Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Gerard Heijnen

Gerard is begonnen met een internationale HBO-opleiding “Beroepsgoederen vervoer over de weg”. Naast de vele cursussen en managementopleidingen, heeft hij Assurantie A en B, is Assurantiebezorger, Nima A en studeerde af met Bedrijfskunde. De laatste jaren legt hij zich meer toe op mediation- en psychologieopleidingen, hij is tevens MfN Registermediator.

Vanaf 1981 zit Gerard in de branche en is gepokt en gemazeld in het verzekeringsvak. Na enkele jaren adviseur en managementfuncties bij SNS Reaal, volgde Arag Rechtsbijstand. In 1996 is Gerard zelfstandig ondernemer geworden. Gerard is eigenaar van Jenzen en verantwoordelijk voor de algehele gang van zaken. Hij houdt zich daarnaast voornamelijk bezig met de zakelijke relaties.

Gerard is een echte ondernemer en niet bang voor een uitdaging, hij is er meestal met meerdere tegelijk bezig. Juist in deze tijd een goede eigenschap.  Gerard houdt van reizen, het bourgondische leven en zijn honden.

 

 
Jan Willem Scholten

Jan Willem heeft na zijn studietijd diverse interne opleidingen gevolgd. Hij heeft de diploma’s Volmacht, Brand varia en WFT-schade gehaald. Naast cursussen Sociale Zekerheid in 2008, volgt hij ook nu nog regelmatig bijscholingen en interne opleidingen om de kennis actueel te houden.

Voordat hij in de verzekeringswereld terecht is gekomen heeft hij gewerkt voor de Rabobank. Medio 2000 heeft hij de overstap gemaakt en is gaan werken bij een assurantiekantoor in Ermelo. Na een uitstapje naar de Amersfoortse verzekeringen is Jan Willem, snel weer teruggegaan naar een assurantiekantoor. Bij Jenzen houdt hij zich vooral bezig met de schadebehandeling en de zakelijke verzekeringen.

Jan Willem is een familieman en in zijn vrije tijd doet hij het liefst leuke dingen met zijn vriendin en drie kinderen. Daarnaast besteedt hij zijn spaarzaam resterende tijd aan klussen en is dan ook vaak in en om het huis te vinden. Als er dan nog tijd overblijft, vind je hem bij zijn passie oude auto’s en motoren. Jeroen de Vries

Jeroen heeft na zijn studietijd in 2003 zijn Assurantie B diploma behaald. Daarnaast heeft hij ook branche gerelateerde cursussen en workshops gevolgd en is nu nog regelmatig te vinden bij de diverse PE opleidingen.

Vanaf 1999 is Jeroen werkzaam in de verzekeringswereld, hij onderhield de verzekeringsportefeuille bij De Generale Bank (Fortis/ABN Amro).  In 2000 is hij gaan werken voor een tussenpersoon waar hij schades regelde en zakelijke relaties beheerde. In 2006 is hij in dienst van Jenzen getreden. Hij draagt, naast het beheer van de particuliere relaties, onder andere zorg voor de website, IT beheer.

Voor Jeroen gaat er bijna geen winter voorbij zonder dat hij op wintersport is geweest. Hij staat graag op zijn snowboard en zoeft het liefst overal van af. Als vader is hij ook nog eens op het thuisfront actief en te vinden met zijn kids op de meest mooie plekjes van de Utrechtse Heuvelrug.

 

 
Dymphie den Hollander

Dymphie heeft haar HBO opleiding, Financial Services Management, succesvol afgerond. Daarnaast is zij eveneens in het bezit van alle WFT-diploma’s namelijk schade particulier en zakelijk, leven, hypothecair krediet en consumptief krediet.

Vanaf 2010 is Dymphie werkzaam bij tussenpersonen. Eerst als stage, later vakantiewerk en uiteindelijk een jaarcontract. In 2013 is zij in dienst getreden bij Jenzen. Hier is Dymphie verantwoordelijk voor de ondersteuning van de buitendienst en is daarnaast dagelijks in de weer met de vele vragen die bij Jenzen binnenkomen.

Dymphie is een gezelligheidsdier uit het Brabantse carnavalsland. Ze is veel vrije tijd kwijt aan haar vele sociale contacten. Haar grootste hobby is darten, je zult haar bij alle toernooien in regio vinden. Samen met haar partner is ze nagenoeg onverslaanbaar.

 

 


Nader kennismaken?

Wij leren u graag beter kennen in een persoonlijk gesprek. Neem gerust contact met ons op via het contacformulier of bel ons gewoon even op 0342 - 42 00 46.