Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Het streven van Jenzen is een goede en kwalitatieve regionale middelgroot adviesbedrijf te zijn, met toegangen tot de gehele assurantiemarkt. Met vijf medewerkers proberen we met heldere en duidelijke adviezen, voorstellen, uitleg en ondersteuning uw directe wegwijzer te zijn in de wereld van de financiële dienstverlening.

De kern van ons bedrijf is een trouw klantenbestand in Midden Nederland die hun volledige portefeuille aan ons uit handen heeft gegeven. Onze kernbegrippen zijn de woorden vertrouwen, beleving, inspiratie, persoonlijk contact en vooral met plezier je best doen.

Kennismaking en inventarisatie

De vraag of Jenzen en u bij elkaar passen begint met een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis. In dit gesprek kijken we of het persoonlijk voldoende klikt en of wij elkaar begrijpen. Uiteraard worden uw wensen besproken, inventariseren wij alle aanwezige risico's, analiseren wij de bestaande polissen en bespreken wij natuurlijk de daarbij te verwachten kosten.

Doe het gerust, het verplicht u tot niets.

Advies en bemiddeling

Jenzen heeft geen verplichtingen jegens welke verzekeraar of bank dan ook. Wij kunnen onafhankelijk alle aanbieders naast elkaar zetten en hebben toegang tot de gehele assurantiemarkt.

Na onze kennismaking en inventarisatie hebben wij uw risico's goed in beeld. Afhankelijk van uw wensen en behoeften, adviseren wij u graag in de juiste kwalitatieve producten en diensten. 

Tenslotte, mocht u over willen gaan tot de aanschaf van het product of de dienst, dan begeleiden wij u vanzelfsprekend hierin.

Beheer en onderhoud

Door de vier ervaren medewerkers van Jenzen worden volgens een vast onderhoudsschema contacten met klanten onderhouden. Allemaal met veel ervaring in vak en in het leven, de gemiddelde leeftijd ligt rond de 40 jaar.

Tijdens deze contacten nemen wij uw verzekeringspakket met u door, uiteraard volgen we nauwgezet alle ontwikkelingen binnen de financiële dienstverlening. Als middelgrote dienstverlener proberen wij kennis te combineren met de snel veranderende wereld en de hedendaagse techniek. Alles snel beschikbaar per mail of internet en toch als het nodig is, gewoon ouderwets een vertrouwd persoon aan de lijn of bij u thuis.

Jenzen kent ruime openingstijden, ook in noodgevallen buiten kantoortijd krijgt u altijd iemand aan de lijn. Natuurlijk bent u ook hartelijk welkom op ons mooie kantoor.

Meer weten?

Wilt u meer informatie of een persoonlijk advies? Neem contact met ons op via het contacformulier of bel ons gewoon even op 0342 - 42 00 46.