Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0342 - 42 00 46
  • info@jenzen.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Kern
Vanaf de start van Jenzen is gekozen voor een aanpak die vandaag de dag nog steeds toegepast wordt. De manier waarop onze huidige klanten met ons omgaan bevestigen ons in deze aanpak. Juist bij nieuwe klanten, merken we dat we zo langzamerhand uniek zijn. Het lijkt zelfs haast ouderwets om je in te leven en aan goede dienstverlening te doen. “Zeggen wat je doet en doen wat je zegt” staat bij ons hoog in het vaandel!

Met heldere en duidelijke adviezen, voorstellen, uitleg en ondersteuning proberen wij uw directe wegwijzer te zijn in de wereld van de financiële dienstverlening. Wij proberen uw huisadviseur, specialist en belangenbehartiger te zijn!

Van onze klanten verwachten wij dat zij ons kiezen als hun primaire dienstverlener, pas dan ontstaat er een band die elkaar versterkt. Onze kernbegrippen zijn dan ook; wederzijds vertrouwen, beleving, inspiratie, persoonlijk contact en vooral met plezier je best doen!

Werkwijze
Jenzen wil proberen kennis te combineren met de nieuwe moderne wereld van de techniek. Snel beschikbaar per telefoon, fax, mail of via internet toegankelijk en toch als het nodig is, gewoon ouderwets iemand op de stoep om alles toe te lichten en/of uw papieren even uit te zoeken!

Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom op ons mooie kantoor. Jenzen kent ruime openingstijden, ook in noodgevallen buiten kantoortijd krijgt u altijd iemand aan de lijn.

Jenzen heeft geen verplichtingen jegens welke verzekeraar of bank dan ook. Wij kunnen onafhankelijk alle aanbieders naast elkaar zetten en hebben toegang tot de gehele assurantiemarkt. Afhankelijk van uw wensen, adviseren wij u graag in die producten en/of diensten met de voor u beste prijs/kwaliteit verhouding.

Wettelijk
Jenzen Financiële Diensten beschikt over alle vakdiploma’s, vestiging- en overheidsvergunningen om het adviesbedrijf uit te oefenen. Wij bemiddelen in schade- en levensverzekeringen, hypotheken, kredieten, beleggingen en bancaire producten. Indien noodzakelijk schakelen wij experts in voor (collectieve) pensioenen, expertises, taxaties en andere voorkomende werkzaamheden.

Vergunningen en diploma’s alleen zijn natuurlijk niet genoeg, met een speciaal permanent educatie model volgen alle medewerkers regelmatig trainingen en bijeenkomsten om zich bij te scholen. Daarnaast werken we volgens de nieuwe Wet Financiële Dienstverlening en zijn we lid van Het Financiële Klachteninstituut. Uiteraard beschikt Jenzen over een beroepsaansprakelijkheidsverzekering.