Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Waarom Jenzen

Vanaf de start van Jenzen is gekozen voor een aanpak die vandaag de dag nog steeds toegepast wordt. De manier waarop onze huidige klanten met ons omgaan bevestigen ons in deze aanpak. Juist bij nieuwe klanten, merken we dat we zo langzamerhand uniek zijn. Het lijkt zelfs haast ouderwets om je in te leven en aan goede dienstverlening te doen. “Zeggen wat je doet en doen wat je zegt” staat bij ons hoog in het vaandel.

Lees meer over Jenzen

Onze werkwijze

Jenzen combineert persoonlijk contact met de moderne wereld van de techniek. Snel en toegankelijk per telefoon, mail of via internet bereikbaar. En toch, als het nodig is, gewoon ouderwets iemand op de stoep om alles toe te lichten of gewoon met u de papieren uit te zoeken.

Maak hier kennis met onze werkwijze

Onze medewerkers

Onze medewerkers zijn de trots van ons bedrijf. Door hun betrokkenheid, kennis en ervaring kunnen wij onze klanten persoonlijke aandacht en een goed en eerlijk advies bieden. We hebben niet voor niets loyale klanten en een hoge klantwaardering.

Maak hier kennis met onze medewerkers

Tarieven

Jenzen is helder en duidelijk in de tarieven die wij hanteren, transparantie staat bij ons voorop! U vindt hier een overzicht van onze advies- en bemiddelingstarieven en van onze abonnementen.

Lees meer over onze tarieven

Zakenpartners

Ondernemen doe en kun je niet alleen. Jenzen heeft dan ook met de jaren meerdere bedrijven en verzekeringsmaatschappijen om zich heen verzameld waarmee wij zakendoen. 

Lees meer over onze zakenpartners

Algemene voorwaarden

Jenzen werkt volgens de richtlijnen van de Wet Financiele Dienstverlening. Uiteraard zijn wij lid van de Stichting KlachtenInstituut Verzekeringen. Verder beschikt Jenzen over een beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Lees meer over onze voorwaarden