Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Extra financiële armslag voor nabestaanden

Met de overlijdensrisico­verzekering regelt u een bedrag voor uw nabestaanden. Overlijdt u binnen de looptijd van de verzekering? Dan komt er eenmalig een bedrag vrij. Bijvoorbeeld voor uw partner om de hypotheek, huur of de studie van uw kinderen te kunnen blijven betalen. Een hele zorg minder. Lekker geregeld.

Eigenlijk is de overlijdensrisicoverzekering het soort verzekering dat simpelweg doet wat wordt beloofd: een uitkering doen wanneer een bepaalde situatie zich voordoet. En dus zonder voorbehoudenIn dit geval betekent dat dus, dat wanneer een bepaalde met name genoemde persoon (verzekerde) overlijdt, de polis uitkeert. 

Daarbij bent u volledig vrij om zelf de hoogte van de uitkering te bepalen. Ook bent u volledig vrij te bepalen hoe lang die verzekering zou moeten lopen. En wanneer u die keuzes gemaakt heeft, zal de uitkering bovendien, binnen zekere voorwaarden, belastingvrij kunnen zijn.

Voorbeelden zijn:

  • Aflossen van een hypotheek bij overlijden van de kostwinner
  • Opvangen van kinder- en partneralimentatieverplichtingen van overledene
  • Gezinshulp na overlijden
  • Extra weduwenpensioen (of weduwnaarspensioen)
  • Aflossen van bedrijfsleningen na overlijden van de ondernemer
  • Uitkopen erfgenamen na overlijden van de compagnon
  • Etcetera 

Deze verzekering is in principe niet om een uitvaart te betalen, maar een verzekering waarmee u het wegvallen van uw inkomen opvangt en u uw nabestaanden financiële rust geeft na uw overlijden.

Meer weten?

Stelt u zich de vraag of een overlijdensrisicoverzekering noodzakelijk is als 'nabestaandenpensioen'? Neem dan contact met ons voor persoonlijk advies. Dat kan via het contacformulier of bel ons gewoon even op 0342 - 42 00 46.