Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

U loopt in uw leven verschillende risico’s. Denk aan ziekte, ongeval of schade aan uw eigendommen. Gelukkig kunt u zich daarvoor verzekeren. Ook kunt u in uw leven behoefte hebben aan een financiering, een hypotheek om uw droomhuis te kopen of om een aanvullend pensioen op te bouwen. Jenzen Financiële Diensten biedt u een ruim pakket aan verzekeringen en andere producten die bij uw wensen passen. Ons team adviseert u graag over alle mogelijkheden met een persoonlijke service in heldere en duidelijke taal. 

Zorg

Onder uw persoonlijke risico's vallen met name de financiële risico's bij ziekte, ongeval en overlijden. Denk aan kosten voor een medische behandeling, kosten voor een crematie of uitvaart of inkomensverlies. Om u tegen deze risico's te verzekeren, kunt u bij ons diverse soorten verzekeringen afsluiten. Zoals een uitvaart-, ziektekosten-, overlijdensrisico-, ongevallen- en een alimentatieverzekering. Met onze hulp kiest u zelf welke verzekering(en) u wilt afsluiten.

Lees meer over zorg

Inkomen

Ons inkomen speelt een grote rol in ons leven. Soms kunt u een financiering nodig hebben als u onverwachts voor een grote uitgave komt te staan. Of u wilt u spaargeld graag gaan beleggen, aanwenden voor een aanvullend pensioen in de toekomst of u wilt misschien wel voor een bepaald doel gaan sparen. Tot slot kan uw inkomen er sterk op achteruit gaan als u arbeidsongeschikt raakt. Hoe gaat u dit inkomensverlies opvangen? 

Lees meer over inkomen

Vervoer

Een auto, motor, scooter en/of (brom)fiets is een heel bezit. In het dagelijkse leven kun je bijna niet zonder je vervoersmiddel om op je werkof school te kunnen. Een ongeluk zit echter in een klein hoekje en dan bent u blij als u goed verzekerd bent. Verzekeringen zijn er echter in verschillende soorten en maten, maar welke verzekering past nu het beste bij u en uw situatie? 

Lees meer over vervoer

Vrije tijd

Vrije tijd, wie wordt er niet gelukkig van? Lekker doen wat u graag doet. Heerlijk op vakantie gaan, met uw paard of hond de natuur ontdekken, uw sport of hobby beoefenen, erop uit trekken met de caravan, kampeerauto of boot of een gezellige buurtbarbeque. Waar u ook gelukkig van wordt, Jenzen Financiële Diensten kan u uitstekend adviseren om uw vrijetijdsbestedingen tegen allerlei risico's te beschermen.

Lees meer over vrije tijd

Wonen

Uw huis is meestal uw grootste bezit. Logisch dat u zich goed wilt verzekeren om dit bezit te beschermen. Denk bijvoorbeeld aan schade aan uw inboedel, glas of opstal, uw aansprakelijkheid en uw kostbaarheden. Maar ook als u op zoek bent naar een hypotheek voor de aanschaf van uw droomhuis ben u bij enzen Financiële Diensten aan het juiste adres.

Lees meer over wonen