Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Wat dekt een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandsverzekering dekt de juridische hulp in natura bij een gedekte gebeurtenis voor u als particulier. Uw zaak wordt behandeld door deskundigen in de verschillende juridische vakgebieden die de weg weten door het woud van wetten en regels. 

Deze experts vinden snel een oplossing voor u via advies of bemiddeling. Ook spannen zij zich in om uw juridische mogelijkheden optimaal te benutten. U bent hiervoor (behalve uw premie) geen kosten verschuldigd. 

Want tussen gelijk hebben en gelijk krijgen...

Een rechtsbijstandsverzekering sluit u af indien u er zeker van wilt zijn dat u goede hulp en ondersteuning krijgt wanneer u in een juridisch conflict terecht komt. Een conflict kan ingrijpende financiële en langdurige gevolgen hebben, waartegen u zich gemakkelijk kunt verzekeren.

De Rechtsbijstandverzekering is helder, eenvoudig en heeft een duidelijke structuur. U kunt uw rechtshulp zo uitgebreid maken als u wilt: 

  • Een uitgebreide verkeersdekking voor het deelnemen aan het verkeer
  • Het volledige consumentenrecht inclusief de woning, zoals bijvoorbeeld garantie, reparatie en aankopen
  • Arbeidsrecht en geschillen met de werkgever
  • Dekking voor vermogen, belastingkwesties en scheidingsmediation

Met een polis waarin alle modules zijn opgenomen, bent u in bijna alle situaties verzekerd. De dekking geldt voor uw hele gezin, dus ook uitwonende studerende, ongehuwde kinderen zijn verzekerd. 

Iedere zaak is anders en in ieder conflict zijn beide partijen overtuigd van hun gelijk. Toch is het helaas zo dat steeds meer geschillen niet meer via 'normaal overleg' worden opgelost. Steeds vaker gaan de hakken in het zand en steeds vaker moet de rechter er aan te pas komen om een uitspraak te doen. Het is goed dat risico verzekerd te hebben. 

Meer weten?

Wilt u meer informatie of een persoonlijk advies? Neem contact met ons op via het contacformulier of bel ons gewoon even op 0342 - 42 00 46. Op uw verzoek sturen wij u graag de nodige gegevens toe.