Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Caravan

Nederland is een caravanland bij uitstek. Veel gezinnen zijn dan ook trots bezitter van dit "tweede huis op wielen". Een bezit dat ook vaak een luifel, voortent en "vakantie-inboedel" heeft. Het is dus van groot belang dat deze zaken goed verzekerd worden.

Afhankelijk van de leeftijd en waarde van de caravan kunt u kiezen voor alleen een brand- en stormdekking tot een zeer uitgebreide dekking waar de caravan een vijf- of tienjarige nieuwwaarderegeling kent en rondom verzekerd is voor alle onverwachte gebeurtenissen. 

Camper

Uw camper is bij ons in goede handen. Qua verzekeren komt in hoofdlijnen deze verzekering overeen met de personenautoverzekering. Zo kunt u zich alleen voor het WA-risico verzekeren, maar u kunt deze ook aanvullen met een beperkt of volledige cascoverzekering.

Er zijn echter ook belangrijke verschillen, immers de waardeontwikkeling van een camper is anders dan een personenauto. Daarnaast is het ook mogelijk de inventaris en reisbagage mee te verzekeren. U kiest samen met Jenzen de dekking die het best bij uw situatie past. 

Recreatiewoning

Sommige mensen vinden het ideaal om een eigen plekje te hebben, een tweede huis, midden in de natuur. Telkens als u er komt voelt u zich vrij, bent u even helemaal weg uit de dagelijkse sleur. Zo'n ideale plek verdient het gekoesterd te worden en wilt u beschermen tegen alle risico's. Dat is precies wat een recreatiehuisverzekering biedt voor uw tweede woning. En natuurlijk kunt u ook de inventaris meeverzekeren zodat alle risico's prima gedekt zijn en u zonder zorgen kunt genieten van uw eigen plekje in de natuur. 

Bootverzekering

Genieten met uw eigen kruiser of sloep op het uitgestrekte water! Uw boot is misschien wel een van uw belangrijkste bezittingen. U wilt er zeker van zijn dat u goed verzekerd bent als er iets met u of met uw boot gebeurt, er kan immers een brand uitbreken, een ontploffing of een aanvaring plaatsvinden. Daarom kan Jenzen u een uitgekiende verzekering aanbieden. 

Meer weten?

Afhankelijk van uw vrijetijdswensen, kan Jenzen u de juiste verzekeringsoplossingen bieden. Neem voor persoonlijk advies contact met ons op via het contacformulier of bel ons gewoon even op 0342 - 42 00 46.