Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Aflopende/kortdurende reisverzekering

Als u niet regelmatig naar het buitenland op vakantie gaat, is een aflopende reisverzekering in de regel voldoende. De duur van de verzekering wordt afgestemd op de reisduur en stopt op de dag van terugkomst. Logischerwijs is de éénmalige premie afhankelijk van de dekking en het aantal vakantiedagen. Qua dekking kunt u kiezen uit meerdere onderdelen en hier helpen wij u graag mee. 

Doorlopende reisverzekering

Wie regelmatig naar het buitenland gaat, is voordeliger uit met een doorlopende reisverzekering. De dekkingsonderdelen zijn vergelijkbaar. De kosten en de moeite van het ’telkens afsluiten’ worden voorkomen. Daarnaast is het hebben van een doorlopende polis natuurlijk ook een rustig gevoel: u gaat nooit meer onverzekerd op vakantie. 

Annuleringsverzekering

Deze verzekering zorgt ervoor dat uw annuleringskosten worden terugbetaald wanneer u niet op vakantie zou kunnen gaan. Of, wanneer u uw vakantie tijdens de reis zou moeten afbreken, de niet genoten reisdagen. Deze kosten worden bijvoorbeeld vergoed bij ziekte, van u of van de directe familie. U kunt de annuleringsverzekering koppelen aan de aflopende reisverzekering of opnemen als onderdeel van de doorlopende reisverzekering. 

Globetrottersverzekering

Gaat u voor langere tijd naar het buitenland, bijvoorbeeld als backpacker, au-pair, wereldreiziger, sabbatical of stagiair, dan kunt u via Jenzen een complete reisverzekering regelen. Helemaal op maat en afgestemd op het doel en lengte van uw reis. 

Tot slot

De reisverzekering kan natuurlijk uitgebreid worden met aanvullende dekkingen, denk daarbij aan: geneeskundige kosten, winter- en/of onderwatersport, wereld- of europadekking, ongevallen- en pechhulpverzekering.

Meer weten?

Voor een goed en persoonlijk advies, neemt u contact met ons op! Dat via het contacformulier of bel ons gewoon even op 0342 - 42 00 46.