Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Internetbanksparen

Open via Jenzen een internetspaarrekening en u heeft de volgende voordelen:

  • Op al uw internetspaargeld ontvangt u een hogere rente
  • U kunt altijd zonder kosten beschikken over uw spaargeld
  • Gemakkelijk elektronisch uw spaargeldzaken regelen en plannen
  • Geen rekeningoverzichten meer. U hebt altijd de beschikking over de meest actuele stand van zaken en u kunt deze thuis desgewenst uitprinten
  • Volkomen veilig geld overboeken door middel van een unieke beveiligingscode

Beleggersrekening 

De beleggersrekening is een rekening waarmee u kunt beleggen in verschillende samengestelde modelportefeuilles. Deze modelportefeuilles kennen elk een eigen risicoprofiel.

Over het algemeen wordt bij het beleggen over een langere periode een hoger rendement behaald dan wanneer er gespaard wordt op een gewone spaarrekening.

Lijfrente sparen

Een lijfrenteverzekering is een product waarmee u fiscaal voordelig een aanvullend pensioen opbouwt. Het opbouwen van een aanvullend pensioen op een lijfrentespaarrekening bestaat uit twee verschillende fases. In de eerste fase bouwt u een bepaald vermogen op. In de tweede fase keert de bank of verzekeraar dit opgebouwde tegoed in termijnen uit.

Tijdens de opbouwfase spaart u geld op een geblokkeerde lijfrentespaarrekening. Met het spaarbedrag op een lijfrentespaarrekening kunt u sparen, beleggen of een combinatie van beide.

Via een lijfrentespaarrekening bouwt u op een fiscaal vriendelijke manier een aanvullend pensioen op. U betaalt namelijk geen inkomstenbelasting over de bedragen die u op een lijfrentespaarrekening stort. Deze belasting (vaak lager) betaalt u pas op het moment dat de bank of verzekeraar de bedragen uitkeert.

Op het moment dat u met pensioen gaat, moet u een uitkerend lijfrenteproduct afsluiten. Waar u dit doet, bepaalt u zelf. Dit hoeft dus niet bij de verzekeraar te zijn waar u het tegoed heeft opgebouwd.

Doelspaarplan

U heeft binnen een bepaalde periode een (grote) aankoop voor ogen of u wilt een aangegane verplichting nakomen. Samen met Jenzen kunt u een plan maken om dit doel te realiseren.

Een doelspaarplanverzekering combineert de ontwikkeling van een spaartegoed met een risicodekking naar keuze, een unieke combinatie van verzekeren en beleggen. Een doelspaarplanverzekering is een overeenkomst waarbij een verzekeraar zich verplicht op een zeker moment in de toekomst een uitkering te doen. Deze verzekering is ook een uitstekend instrument om op lange termijn vermogen op te bouwen. Bijvoorbeeld voor het aflossen van een hypotheek, het opbouwen van pensioen. Of gewoon, om te beleggen.

Doelspaarplan en overlijden of arbeidsongeschiktheid

Is binnen de doelspaarplanverzekering een overlijdensdekking ingebouwd, dan zorgt de verzekeraar er doorgaans voor dat het beoogde spaardoel (bijvoorbeeld € 200.000 over twintig jaar) eerder wordt voldaan aan de nabestaande, mocht u eerder komen te overlijden. Een uitstekend alternatief wanneer u een echt spaardoel hebt. 

Het is zelfs mogelijk mee te verzekeren, dat bij uw arbeidsongeschiktheid uw verzekeraar de periodieke inleg van u zal overnemen. Een goed middel om, in tijden van terugvallend inkomen, toch uw spaardoel te verwezenlijken. 

De hoogte van de inleg en het kapitaal bij overlijden worden afzonderlijk vastgesteld op grond van de persoonlijke financiële situatie en wensen. Bij deze verzekeringen worden de premies belegd in de door u gekozen fondsen, hiervoor worden eenheden aangekocht. Het spaartegoed wordt bepaald door het aantal eenheden in de fondsen en door de hoogte van de koersen van deze eenheden.

Let op!

Aan beleggen zijn ook risico’s verbonden, de waarde van de belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. 

Meer weten?

Hieronder kunt u uw lijfrenteruimte berekenen. Wilt u meer weten over deze vormen van sparen, dan kan Jenzen u helpen met een persoonlijk advies. Neem contact met ons op via het contacformulier of bel ons gewoon even op 0342 - 42 00 46.

Bereken hier uw lijfrenteruimte

Algemene vragen:

Vul hieronder de gegevens in zoals die golden in 2019

Kerngegevens
Vragen voor de ondernemer

Bovenstaand bedrag geeft een indicatie van uw aftrekmogelijkheden in 2020. In bepaalde gevallen zou dat zelfs nog hoger kunnen zijn. Wij gaan dat graag voor u na. U kunt ons bereiken via tel. 0342-420046 of e-mail info@jenzen.nl

Met vriendelijke groet,
Jenzen Financiele Diensten

Meer weten of persoonlijk advies?

Gegevens