Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Als ondernemer kunt u verschillende transportmiddelen tot uw beschikking hebben, hetzij voor zakelijk of voor privé gebruik. Of u bent wellicht vaak zakelijk op reis om uw relaties in het buitenland te onderhouden. Of misschien bent u een logistiek ondernemer waardoor u er behoefte aan heeft om goederen tijdens het transport te laten verzekeren. Wat uw situatie ook is, Jenzen Financiële Diensten heeft altijd een verzekering die bij u past.

Auto

Heeft u een personenauto, bestelauto of vrachtauto? En bent u op zoek naar een goede verzekering? Wij adviseren u graag over onze ruime mogelijkheden, indien gewenst inclusief inzittenden- en rechtsbijstandverkering.

Lees meer over een autoverzekering

Motor

Misschien gebruikt u uw motor alleen privé. Of juist ook zakelijk om de files te vermijden. In beide gevallen bent u als motorrijder veel kwestbaarder in het verkeer dan als u voor de auto kiest. Reden om uzelf en uw kostbare bezit goed door Jenzen Financiële Diensten te laten verzekeren.

Lees meer over een motorverzekering

Geld- en goederenvervoer

Voor veel ondernemers is het vaak nog noodzakelijk om geld tijdens een transport te verzekeren. Daarnaast kunnen logistieke ondernemers aansprakelijk gesteld worden voor schade ontstaan aan goederen die door hun vervoerd zijn. Jenzen Financiële Diensten biedt hier uitstekende oplossingen voor.

Lees meer over geld- en goederenvervoer

Zakenreizen

Een zakelijke reisverzekering is van belang als u voor zaken naar het buitenland reist. Een normale reisverzekering sluit niet voldoende aan bij de specifieke risico’s van een ondernemer die op reis gaat. Sluit daarom altijd een zakelijke reisverzekering bij ons af voor uw zakenreis.

Lees meer over een zakelijke reisverzekering