Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Een vervoersmiddel betekent vrijheid. Vrijheid om te gaan en staan waar u zelf wilt. Of dat nu met uw auto, motor, scooter of (brom)fiets is. Het gebruik van een vervoersmiddel brengt ook risico's met zich mee zoals diefstal of een aanrijding. U wilt dan niet alleen uw eigen vervoersmiddel goed verzekerd hebben, maar ook uw aansprakelijkheid. Welk vervoersmiddel u ook heeft, Jenzen Financiële Diensten biedt u de juiste verzekering met uitstekende dekkingen.

Autoverzekering

Volgens het CBS zijn er op dit moment meer dan 12 miljoen geregistreerde wegvoertuigen in Nederland. Ruim 8 miljoen hiervan zijn personenauto’s. Met zo’n groot aantal verkeersdeelnemers ligt een ongeval in een klein hoekje. Ter bescherming van ons allemaal is het dus niet zo vreemd dat de overheid verplichtingen stelt als iemand deel wil nemen aan het verkeer.

Lees meer over een autoverzekering

Motorverzekering

U gaat graag met de motor op pad. Genieten van de natuur, of de file omzeilend voor uw werk. Het "vrije" gevoel wat iedere motorrijder kent. U wilt uw motor daarom goed verzekerd hebben. En dat kunnen wij u bieden.

Lees meer over een motorverzekering

Scooter-, brom- en fietsverzekering

Uw boodschappen doen op de brommer. Met de scooter naar school. Op een fiets met hulpmotor naar de kleinkinderen. Jenzen biedt de ideale bromfietsverzekering die u zelf geheel passend kunt maken aan uw persoonlijke wensen. Op die manier hebt u altijd een op uw lijf geschreven bromfietsverzekering, compleet met een verrassend scherpe premie.

Lees meer over een scooter- of bromfietsverzekering