Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Meer keuzes

Elke ondernemer bezit eigendommen, boekhoudkundig in de balans activa genoemd. Denk aan de inventaris van uw kantoor; computers, elektronica of misschien zelfs wel machines. Huurt of bent u eigenaar van een bedrijfspand, ook dan wilt u op dit gebied natuurlijk goed verzekerd zijn. 

Activa

Actica is er dus in allerlei soorten en maten. Als er iets gebeurt met uw machines of goederen, dan kan dat grote gevolgen hebben voor de contuïniteit van uw bedrijf. Ook schade door virussen of hackers aan uw computers is tegenwoordig een reëel risico. Jenzen Financiële Diensten biedt hiervoor diverse verzekeringsoplossingen, ook voor landmateriaal zoals landgravers of traktoren.

Lees meer over activaverzekeringen

Bedrijfspand

U heeft een bedrijfs-, winkel- of kantoorpand waaruit u uw onderneming voert. Of u verhuurt het pand aan een ondernemer. Een brand of inbraak aan het pand kan vervelende gevolgen hebben. Met een zakelijke gebouwenverzekering heeft u rust. Herstelkosten en materiele schade worden vergoed bij brand, storm, water of inbraak.

Lees meer over het verzekeren van uw bedrijfspand

Glas

Glas is kwetsbaar en daarom is het verstandig dat het glas in uw bedrijfspand goed verzekerd is. Voor huurders en eigenaren van bedrijfspanden is glas bijna nooit standaard meeverzekerd op een gebouwen- of goederen/inventarisverzekering.

Lees meer over een glasverzekering