Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Als ondernemer kunt u op verschillende gebieden aansprakelijk gehouden worden. Zoals voor schade die aan een persoon of zaak is toegebracht of voor schade die veroorzaakt wordt door de uitvoering van uw beroep. Of als u een zakelijk evenement organiseert en er zich een ernstig ongeval voordoet. Een goede bedrijfsrechtsbijstandverzekering is dan ook aan te bevelen.

Aansprakelijkheid

Ook in uw bedrijf kan een ongeluk in een klein hoekje zitten. Zoals een kop koffie over de laptop van een relatie die op bezoek is. Daarnaast kan iedereen wel eens een fout maken tijdens het werk. De schade die een klant hierdoor oploopt, kan echter vaak grote financiële gevolgen hebben. Ook bestuurders en commissarissen lopen het risico persoonlijk aansprakelijk te worden gesteld. Tot slot kan ook nog milieuschade om de hoek komen kijken.

Lees meer over aansprakelijkheid voor ondernemers

Vereniging van Eigenaren (VVE)

Een Vereniging van Eigenaren (VvE) is in Nederland een vereniging van de eigenaren van de appartementsrechten van de woningen die tot een appartementencomplex behoren. De VvE zorgt voor het regelen van het onderhoud van het appartementsgebouw en alle andere gemeenschappelijke belangen van de eigenaren.

Lees meer over de VVE

Evenementen

Het organiseren van een evenement zoals een symposium, congress of sportdag  kost vaak veel tijd en geld. Aan de voorbereiding hoeft het niet te liggen, maar er kan altijd iets mis gaan. Door onverwacht noodweer moet u uw evenement plotseling aflasten, een bezoeker kan u aansprakelijk stellen voor schade. Met een evenementenverzekering verzekert u zich tegen deze financiële risico’s.

Lees meer over een evenementenverzekering

Recht en verweer

U loopt als ondernemer behoorlijke juridische risico's. Niet alleen op het gebied van aansprakelijkheid, maar ook op het gebied van arbeidsrecht, overeenkomst- of contractrecht of sociaalverzekeringsrecht. Een advocaat kost veel geld, een bedrijfsrechtsbijstandverzekering is dus geen overbodige luxe.

Lees meer over recht en verweer