Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Vrije tijd is belangrijk in ons leven. Het zorgt ervoor dat we ons kunnen ontspannen en even los zijn van ons dagelijkse werk. Iedereen vult zijn vrije tijd op zijn eigen manier in. Lekker wandelen of fietsen. Op vakantie om de wereld te ontdekken. Hoe u uw vrije tijd ook invult, Jenzen Financiële Diensten biedt diverse verzekeringen om uw vrijetijdsbesteding tegen verschillende risico's te beschermen.

Reizen

Wie naar het buitenland gaat, op familiebezoek of op vakantie, doet er goed aan een reisverzekering af te sluiten. Zeker als u ook nog thuiswonende kinderen heeft die actief de wereld verkennen, is het verstandig hierover goed over na te denken.

Er wordt niet alleen bagage, medisch noodzakelijk vervoer en het onderbreken van de vakantie of annulering, verzekerd. Een reisverzekering doet veel meer, indien nodig heeft u altijd de hulp van de Alarmcentrale.

Lees meer over reisverzekeringen

Hobby's

Niets is fijner als te genieten van uw sport of hobby. Heerlijk aan de waterkant zitten, genieten van uw hond of het bos met uw paard verkennen. Uw kostbare hobby- of sportuitrusting kunt u verzekeren tegen schade, diefstal en verlies.

We geven het vaak niet toe, maar we weten allemaal dat er veel (spaar)geld in dit soort vrije tijd kan gaan zitten.

Lees meer over een hobbyverzekering

Recreatie

Erop uit trekken met de caravan, kampeerauto of boot door Nederland, Europa of misschien wel de rest van de wereld; wie geniet er niet van. Of gewoon ieder weekend naar uw bijzondere stekje in de bossen of aan het water in uw eigen recreatiewoning of stacaravan. Deze bezitingen, die u naar al die mooie plekken brengt, verdienen het om goed verzekerd te zijn.

Lees meer over een recreatieverzekering

Evenementen

Uw evenement, bijvoorbeeld uw bruiloft, jubileum of buurtbarbeque is geregeld, tot in de puntjes zelfs. Helaas kan er altijd iets misgaan door bijvoorbeeld ziekte of het niet meer beschikbaar zijn van de feestzaal. Als er niets is geregeld, is het niet de mooiste dag van uw leven maar wel de duurste. Het is daarom verstandig om deze kostbare dag(en) te verzekeren tegen dit soort onvoorziene voorvallen.

Lees meer over evenementenverzekeringen