Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Uw huis, uw thuis. Dat staat voor geborgenheid, veiligheid en warmte. De plek waar u volledig uzelf kunt zijn. Een plek voor eten, drinken, slapen, plezier maken, kinderen verzorgen en uw vrienden ontvangen. Logisch dat u uw woongenot en alles wat u dierbaar is goed verzekert.

Aansprakelijkheid

In de situatie dat u, een gezinslid of uw huisdier bij iemand anders schade veroorzaakt bent u wettelijk aansprakelijk. Deze derde kan de schade dan bij u verhalen. Een aansprakelijkheidsverzekering biedt dan dekking. Ondanks dat een aansprakelijkheidsverzekering niet verplicht is, is het wel raadzaam om er één te hebben.

Lees meer over een aansprakelijkheidsverzekering

Inboedel

Met een inboedelverzekering verzekert u wat in uw woning "verhuisbaar" is tegen schade en eventuele extra kosten als gevolg hiervan. Denk hierbij aan de bekende brand-, water- en diefstaldekking.

Lees meer over een inboedelverzekering

Opstal/Glas

Met een opstalverzekering bent u verzekerd als uw huis beschadigd raakt door iets waar u zelf niets aan kunt doen, zoals schade door brand, water of storm. Met een glasverzekering verzekert u zich tegen het glasbreuk aan het lichtdoorlatende glas in en rond uw woning. Denk daarbij aan ramen, het glas in deuren maar ook aan het glas van uw douchecabine, dakramen en lichtkoepels.

Lees meer over een opstal/glasverzekering

Kostbaarheden

In uw woning verzekert u met de inboedelverzekering de spullen in huis. Maar wat als u met uw dure camera of gitaar naar buiten gaat? Sommige kostbaarheden zijn zo bijzonder dat u ze voor altijd bij u wilt houden. U wilt deze spullen goed verzekeren.

Met de kostbaarhedenverzekering verzekert u uw kostbare en dierbare zaken extra goed tegen beschadiging, diefstal en verlies. Ook buiten Nederland.

Lees meer over een kostbaarhedenverzekering

Hypotheken

Bij de aankoop van een (eerste) woning komt veel kijken. Keuzes die nu worden gemaakt hebben grote impact op uw financiële situatie op lange termijn. Wij helpen u daarom niet alleen bij het maken van de juiste financiële keuzes, wij ontzorgen u ook voor het gehele administratieve traject.

De kosten voor een kennismakingsgesprek-en een oriëntatieberekening nemen wij voor onze rekening.

Lees meer over hypotheken