Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Geen risico's lopen

Relaties onderhouden is erg belangrijk. De ene keer in Nederland, de andere keer in het buitenland. Een goede zakelijke reisverzekering is in het laatste geval van groot belang. Als ondernemer loopt u immers een risico als er onderhoopt iets gebeurt. 

Zakelijke reisverzekering

Via Jenzen kunt u kiezen voor een éénmalige dekking voor een úw zakelijke reis of voor een doorlopende dekking. Een kortlopende dekking kan interessant zijn als u beperkt zakelijk op reis bent, de dekking duurt zolang de reis duurt en u betaalt niet teveel. Bent u vaker zakelijk weg dan wordt de doorlopende zakenreisverzekering erg aantrekkelijk zijn. U kunt daarnaast een zaakwaarnemer verzekeren, mocht dat nodig zijn. Tevens kunt u op de doorlopende zakenreisverzekering vaak ook de eigen privévakanties met het gezin meeverzekeren.

Dekkingen

Net als de particuliere reisverzekering dekt de zakelijke reisverzekering de noodhulp en repatriering bij ongevallen of ziekte en een bagagedekking. Deze reisverzekering is natuurlijk ook uit te breiden met aanvulling de ongevallen, medische kosten en een annuleringsdekking.

Mocht u meerdere werknemers hebben die regelmatig voor uw bedrijf op zakenreis gaan, dan kunt u een collectieve zakenreisverzekering sluiten. Uw personeel is dan in één keer verzekerd.

Meer weten?

Jenzen kan u uitstekend helpen met het samenstellen van een zakelijke reisverzekering. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en een persoonlijk advies. Dit kan via het contacformulier of bel ons gewoon even op 0342 - 42 00 46.