Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Een lang gelukkig en gezond leven is waar we allemaal naar streven. We kunnen hier zoveel mogelijk zelf aan bijdragen door bijvoorbeeld voor een gezonde levensstijl te kiezen. Maar er zijn omstandigheden waar we niet altijd zelf invloed op hebben. Denk bijvoorbeeld aan een (ernstige) ziekte of ongeval. Als u in zo'n situatie zit, wilt u zich geen zorgen hoeven maken over de kosten. Kies daarom altijd voor de juiste verzekeringen en laat u zich goed informeren door Jenzen.

Uitvaartverzekering

Als u komt te overlijden wilt u natuurlijk het liefst een waardig afscheid. En dat uw nabestaanden in alle rust afscheid kunnen nemen en zich geen zorgen hoeven te maken over de kosten van uw uitvaart. Want een begrafenis of crematie kost nu eenmaal veel geld. Met een uitvaartverzekering neemt u uw nabestaanden zorg voor later uit handen. Er bestaan twee soorten uitvaartverzekeringen, welke past bij u?

Lees meer over een uitvaartverzekering

Ziektekostenverzekering

Niks is zeker in het leven. Ook u kunt door ziekte of een ongeval te maken krijgen met kosten voor medisch advies, behandelingen, medicijnen, het gebruik van hulpmiddelen of andere voorzieningen. In Nederland bent u verplicht hiervoor een ziektekostenverzekering af te sluiten, de zogenoemde basisverzekering. Maar wat vergoedt deze basisverzekering en is deze dekking voor elke situatie voldoende?

Lees meer over een ziektekostenverzekering

Ongevallenverzekering

Een ongeluk kan iedereen, jong en oud, overkomen. De meeste ongelukken gebeuren thuis, gevolgd door in het verkeer, tijdens het sporten, op het werk of op het schoolplein. Een ernstig ongeval kan ver strekkende gevolgen hebben: hoge kosten door een blijvend handicap, invaliditeit, arbeidsongeschikt of zelfs overlijden. Een ongevallenverzekering biedt uitkomst om de financiële gevolgen te beperken.

Lees meer over een ongevallenverzekering

Overlijdensrisicoverzekering

Als u of uw partner overhoopt komt te overlijden, dan gaat uw gezin er meestal door inkomensverlies financieel flink op achteruit. Hoe gaat u dan uw hypotheek, huur of de studie van uw kinderen betalen? Met een overlijdensrisicoverzekering kunt u dit inkomensverlies opvangen zodat uw nabestaande zich geen financiële zorgen hoeven te maken en zich kunnen concentreren op de verwerking van hun verlies.

Lees meer over een overlijdensrisicoverzekering

Alimentatieverzekering

Bent u gescheiden? Dan heeft u samen met uw ex-partner allerlei financiële afspraken gemaakt. Zoals bijvoorbeeld over de partner- en kinderalimentatie. Maar wat als uw ex-partner door een ongeval of door ziekte arbeidsongeschikt wordt of zelfs overlijdt? De alimentatie zal in zo'n situatie niet meer (volledig) betaald kunnen worden waardoor uw er in inkomen op achteruit gaat. In dit geval kan een alimentatieverzekering uitkomst bieden.

Lees meer over een alimentatieverzekering